oppussing & renovering

Oppussing er en stor prosess og vi er opptatt av å skape bærekraftige hjem som tåler tidens tann. Dette innebærer en god planleggingsprosess, dyktige fagfolk og riktige materialer.

 

Ta kontakt for en uforpliktende befaring

 

oppussing

En overflateoppussing er et betydelig mindre prosjekt enn en totaloppussing. Maling av overflater, flis-på-flis, sliping av gulv og nye kjøkkenfronter er eksempler på enkle grep som løfter boligen uten de store investeringene.

renovering

Er boligen din klar for helrenovering?

God planlegging er nøkkelen til suksess. Vi tilbyr oppmåling, behovsanalyse og designer praktiske løsninger for å få det meste ut av arealet du har. Skap drømmeboligen!

håndverkere

Som kunde av STUDIOO kan du være trygg på at jobben blir utført av dyktige håndverkere. Vi organiserer og utfører alt innen oppussingsarbeid for våre kunder i Oslo og omegn.

Alt til riktig tid og avtalt pris.

Jeg har opp gjennom årene kjøpt og pusset opp til sammen 5 leiligheter. Som designer har jeg jobbet for utallige kunder og designet basert på deres ønsker og behov, men leilighetene har jeg pusset opp nøyaktig slik jeg ville ønsket å bo selv.

Jeg har i flere år jobbet sammen med et team med dyktige elektrikere, rørleggere, snekkere og murere. Med deres erfaring og min kreativitet finner vi løsninger på hva som er mulig og hva som er lønnsomt i hvert enkelt tilfelle.

Under kan du se noen før og etter bilder av leilighetene jeg har pusset opp!

før & etter

Kontakt

Gina K. Weimoth

gina@studioo.no

mob: 99327228

  • Instagram
  • Facebook