skal du selge bolig?

Når man kjøper en bolig, kjøper man ikke bare vegger, tak og gulv. Man kjøper en drøm. En drøm om et liv, om en ny hverdag. Man kjøper tanken og ideen om hvordan det vil være å bo der. Det samme gjelder når du skal selge.

 

Jeg kan hjelpe deg med å fremheve boligens beste sider slik at du får best mulig pris. Stilen min er nordisk og moderne og jeg tilpasser stylingen til boligens kjøpegruppe. Jeg sørger for å fremheve det som er positivt med akkurat din bolig!

veiledning

Noen ganger trenger man rett og slett bare noen gode råd. Jeg kommer på besøk og går gjennom boligen sammen med deg / megler og kommer med konrete forslag til endringer. Dette innebærer fargevalg, møblering og styling før foto og salg.

Pris fra 1900,-


 

delstyling

Jeg gir anbefalinger til enkle grep og endringer som kan utføres av eier selv, eller av en av våre dyktige håndverkere. Vi supplerer med interiørartikler som tekstiler, belysning, bilder, blomster og pyntegjenstander og i noen tilfeller kan vi også ta med småmøbler.

Pris fra 11.000

helstyling

Er leiligheten allerede tom for møbler? Fullstyling innebærer komplett møblering og styling av din bolig. Altså alt som trengs for å skape et hjem. Her kan vi virkelig tilpasse designet til kjøpegruppen som er mest attraktiv for boligen.

Pris fra 15.000

Alle priser inkluderer 4 uker leie av interiør og er inkludert mva

Kontakt

Gina K. Weimoth

gina@studioo.no

mob: 99327228

  • Instagram
  • Facebook