10_gang_1.jpg

interiørdesign

Har du et rom eller flere som trenger en «make over»?

 

Trenger du innredningsideer og hjelp med planlegging, eller kanskje bare tips og noen å sparre med? Jeg hjelper deg med å skreddersy løsninger som passer behovene dine, stilen og lommeboka di.

 

Mange trenger bare litt hjelp til å se løsninger som de ikke umiddelbart ser selv. Ved å bruke en interiørdesigner får du tips og triks til hvordan du best mulig kan utnytte potensialet til din bolig. I disse møtene diskuterer vi alt fra planløsninger til farge- og materialvalg.

Å søke profesjonell interiørbistand kan øke både verdien og bokvaliteten på boligen. 

Nøkkelen ligger i at vi som er proffe ser løsninger som andre ikke ser.  Dermed kan boligens potensiale utnyttes enda bedre.

Ta kontakt så finner vi en løsning sammen!

veiliedning

Ønsker du noen ideer til hvordan du kan løse farger, romløsning og møblering? Sammen går vi gjennom boligen din og du får gode ideer og tips til løsninger. Implementeringen av designet kan du enten sørge for selv, eller vi stiller opp og hjelper deg.
 

Design

Design er å skreddersy. Det betyr at jeg må gjøre en grundig analyse av deres behov, ønsker, personlighet, bomønster og så videre, før jeg gir innredningsråd.

Jeg har lang erfaring innen design av både private og offentlige rom og streber etter å skape de beste løsningene i hvert enkelt tilfelle.

2d & 3d

Trenger du en konkret møbleringsplan, 2D- og 3D-tegninger, en belysningsplan og en mer konkret shoppingliste med produkter? Jeg kommer på en befaring, snakker med deg og tar nødvendige bilder og oppmåling. Disse tegningene kan brukes av håndverkere slik at alt blir så korrekt som mulig i henhold til plan.

Kontakt

Gina K. Weimoth

gina@studioo.no

mob: 99327228

  • Instagram
  • Facebook