top of page
  • Writer's pictureGina K. Weimoth

Vårens trendfarge fra Jotun

Updated: Jul 14, 2020

Blått har i mange år vært min favorittfarge, spesielt Jotuns St.Pauls Blue. Men da jeg så bilder av den nye fargen "Local Green" ble jeg umiddelbart forelsket! Det er en varm og dyp grønntone som er utrolig vakker!


Jeg blir, som de fleste, påvirket av trender og tendenser og grønt er virkelig i vinden nå. Jeg ønsket å skape et lunt og behagelig soverom, som i tillegg var moderne og passet til svarte og hvite detaljer. Ved å male med fargen"Local green" fikk jeg det lune soverommet jeg drømte om. Her sover man virkelig godt!

Local Green skaper en unik og avslappende atmosfære på soverommet.


Farger kan både tappe deg for og gi deg energi, inspirere deg eller virke beroligende. Grønt er en rolig og behagelig farge og passer derfor ekstra godt på soverommet.

LADY 8546 Local Green

372 views

Recent Posts

See All
bottom of page